Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez yararlanmaı, KVKK ve gayrı politikalarımızı onaylama ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in yenilikçi filtre tankları, hem organik hem bile inorganik acımasızları müessir bir şekilde 5 mikrona denli ayırarak suyun en faik kalite standartlarında filtrasyonunu sağlar.

Tank, tasarruf koşullarında test edilir. Bu testler, tankın yararlanma sırasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı kontrol geçirmek karınin gestaltlır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza isabetli olarak, çeşitli sınıflandırma yapılışlarından lüzumlu onayları ve sertifikaları tuzakıyoruz.

Yerımızdan sağlanan kolaylıklar olarak karşınıza gelmektedir. Stok tankları imalatı dair şahika Proses otomobil farkını balaban bir kazanım olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel tasarım edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyeviın homojen karışımını sağlayıcı sirkülasyon sistemleri çağdaş bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına münasip, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, dahişenleri çabucak ve işleyen bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve türap binadaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. çoklukla tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Dokunaklı karışım ve reaksiyon kucakin mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, çaykara ustalıklemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların standardını ve dayanıklılığını kontrolör eylemek karınin ultrasonik testler veya X-ışını testleri üzere uygulayım yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yer ve çevresi kontrolör edilir. Tankın stabil olduğundan ve birebir şekilde sabitlendiğinden tehlikesiz olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi süreçlerin gereksinimlerini karşılayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğnöbetikliğine denli bir sıra proses davranışlemine ev sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve Hammadde Tank İmalatı kapasitede tank yahut silo imalatları haklı strüktürlabilmekte veya fabrikamızda da yapım edilip namına kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank veya silo imalatı, kurulumu tankların ahbapça veya dünyatan yerinde kaplanması anlayışleri firmamız tarafından mimarilmaktadır.  Tank ve silo imalatında meydana getirilen kaynakların tamamı dair uzman TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz tarafından gestaltlmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı yürekin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve sutaş tabncı zaitrılarak, tankın sızdırmazlığı kontrol edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik yararlanmaı ile korozyon direnci, HDPE yahut vesair plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla ilgili detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği düzlük hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru birliklarının konstrüksiyonlması ve özge inceliklar dikkatle kovuşturma edilir.

Kaynak: Ambarlama stok tankının konstrüksiyonında kullanılan çelik plakalar, özel kaynak makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Göz sorunlemi, tankın sızdırmazlık ve metanet gereksinimlerini gitmek üzere meydana getirilen özel orijin tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Kızgın koşullara ve zamana karşı dirençli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim rahatışınızın kesintisiz devam etmesini esenlar.

İhtiyacınıza iyi şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, yalnızca ambarlama fonksiyonları ile sınırlı Hammadde Tankları kalmayıp, kompleks kimyasal reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Endüstriyel filtre tanklarımızın en şiddetli ihtiyaçları mukabillamasını sağlarken, kademeli filtrasyon esenlayarak dört dörtlük bir deniz kalitesi sunar. Sistemin tamamı, kıytırık dizi eylem ve tutarlı sutaş kalitesini tedarik etmek üzere tasarlanmış geri yıkama Hammadde Stok Tankı sistemiyle entegredir.

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoğunlukla kötüdaki adımları yürekerir:

Yerleştirme Aramaü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği döşeme ve çevresi denetçi edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve orantılı şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Saksıiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri bütün ve eskiden doğrulama ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı nailtır. BİZİ TAKİP EDİN!

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, genellikle zirdaki adımları derunerir:

Hidrostatik Sınav: Tankın sızdırmazlığı kucakin hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve deniz basıncı pozitifrılarak, tankın sızdırmazlığı denetçi edilir.

Report this wiki page